Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (4.28 secunde)
Pariul pierdut de Sebastian Lazaroiu (Autor : ... Chiar de catre mine. La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. ... "E o demagogie care cauta sa deruteze lumea si sa creeze o stare de confuzie generala in fata alegerilor", a mai spus fostul sef al statului.
Trebuie inlocuit, si asa il toleram de un an Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca Mircea Geoana si-a tradat partidul, iar formatiunea politica il tolereaza asa de un an de zile, motiv pentru care acesta sustine in continuare inlaturarea sefului Senatului din aceasta functie.
Ea ramane la fel de incoerenta si la fel de imprevizibila. S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Atunci cand afirm ca in zone considerate sensibile, acaparate de presedintele-jucator si de partidul-stat, exista mai multa opozitie decat isi inchipuie unii.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
Daca Romania nu lua masurile pe care le-a luat, romanii o duceau mult mai rau si nimeni nu venea sa ne salveze." - "Daca am da ceasul inapoi si am anihila toate masurile de austeritate, Romania s-ar imprumuta extrem de greu, daca nu cumva ar fi intrat in derapaj.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad. Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
Sa nu faci niciodata politica Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a dezvaluit duminica in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, cuprinsul scrisorii de adio pe care tatal sau i-o adresase, inainte de a apela la gestul sinucigas, in care il sfatuieste sa nu faca niciodata politica.
Bogdan Chirieac) Campania de demitere a dezvaluit sistemul pe care presedintele Traian Basescu l-a creat in ultimii opt ani: ... Fara sa aiba nimic comun cu un stat de drept, abuzurile s-au revarsat in cascada.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
Din ordinul sefului Statului Major General, conform procedurii, au fost retinute la sol toate aeronavele de acest tip, pana la elucidarea cauzelor producerii evenimentului. De asemenea, au fost luate imediat masuri pentru securizarea zonei de impact.
Priviti putin la inregistrarea de mai jos: dialogul a avut loc la Realitatea TV, in cadrul emisiunii realizata de Eli Roman - "Realitatea zilei", la care am participat aseara, de la ora 21.00. ... Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD si europarlamentar.
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. Mircea Diaconu a demisionat din PNL, dupa ce liberalii au fost fortati de o decizie a ANI sa-l scoata de pe lista candidatilor.
Dan Mihalache este un politician tanar de marca. Azi, el este invitat la Antena 3. ... In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. ... La varsta de 23 de ani, Mihalache a devenit expert guvernamental. ... In perioada guvernarii CDR a condus departamentul de analiza politica al ApR.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. ... POSTAREA DE VINERI A LUI ROBERT TURCESCU: 1. ... De la liberali se va sacrifica Predoiu. ... El va fi un soi de Marine Le Pen al toamnei electorale.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
google-analytics.com